0 položek

Žádné produkty v košíku.

Voucher na SkialpujFEST

1 000 5 000 

Hledáte originální dárek pro milovníka skialpinismu a dobrodružství? Máme pro vás skvělé řešení. Lístky na SkialpujFEST! Prodej vstupenek na festival otevřeme až na podzim, ale pokud se nemůžete dočkat, nebo chcete lístky někomu věnovat jako dárek: je tento voucher ideálním řešením.

Popis produktu

SkialpujFEST je čtyřdenní skialpový festival konající se každoročně v Peci pod Sněžkou. Nabízí odborné přednášky, celodenní kurzy a specializované workshopy vedené zkušenými horskými vůdci a předními českými i zahraničními experty. Program festivalu a tedy i cenu vstupenky si sestavuje každý sám během registrace.

Je jen na vás, zda si z nabitého programu vyberete účast na celodenních lavinových kurzech, promítání v autentickém prostředí horských chat nebo procházku po horách s osobnostmi jako Ondřej Moravec, Zdeněk Hák nebo Matěj Bernát.

Na SkialpujFESTu se můžete buď pasivně vzdělávat, inspirovat a bavit nebo si aktivně vyzkoušet většinu skialpových dovedností. Každého zajímá něco jiného: začátečnici mohou proniknout do tajů lavinové problematiky a základních skialpových dovedností, zatímco pokročilí se rádi zdokonalí v technice sjezdu nebo si poslechnou o záludnostech předpovědi počasí či pravidlech plánování túry.

Vyvrcholením festivalu je legendární závod dvojic Noc tuleních pásů, probíhající v nezapomenutelné atmosféře nočních Krkonoš.

Jak to funguje?

  1. Vyberte si hodnotu voucheru (1 000 Kč, 2 500 Kč nebo 5 000 Kč).
  2. Zakupte voucher v našem e-shopu
  3. Obdržíte unikátní slevový kód
  4. Vy nebo obdarovaný použijete tento kód v době, kdy bude otevřena registrace na SkialpujFEST.cz (dáme vám vědět)
  5. Hodnota voucheru se odečte od celkové ceny nákupu

Darujte zážitek, na který se nezapomíná. S voucherem na SkialpujFEST otevíráte dveře do světa skialpinismu, adrenalinu a nových přátelství. Ať už jste začátečník toužící po prvních krůčcích ve skialpinismu, nebo zkušený horal hledající nové výzvy. Na SkialpujFESTu si každý najde to své.

Partneři projektu